Transport

KUIJS Transport

Uw transport, onze zorg

Omdat wij doen wat wij beloven

Int. Transportbedrijf Kuijs heeft een duidelijk uitgangspunt wanneer het gaat om gemaakte afspraken namelijk; wij doen wat wij beloven!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw goederen veilig en op tijd arriveren op de juiste bestemming. Hier doen wij dan ook alles voor.

Al meer dan 80 jaar staan wij bekend als een betrouwbare en flexibele transporteur van goederen over de hele wereld! Als specialist op het gebied van vloerentransport vervoeren wij vloerbedekkingen en vloeren op zowel rol als dozen. Daarnaast bieden wij ook transport van machines en de minder standaard gepalletiseerde- als niet gepalletiseerde goederen.

De kennis en kunde van Kuijs Transport

Al onze chauffeurs zijn opgeleid m.b.t de goederen die ze vervoeren en zijn code 95 gekwalificeerd. Zij worden met de nodige regelmaat bijgeschoold zodat ze up-to-date te blijven van de eisen binnen de transportwereld. Onze chauffeurs zijn 24/7 bereikbaar zodat zij snel in kunnen spelen op veranderende omstandigheden.

Transport van vloerbekleding en vloerdelen

Ons specialisme, het transporteren van vloeren. Wij vervoeren uw tapijt, linoleum, laminaat, PVC en andere soorten van vloerbedekking en vloerdelen, zowel op rol als in dozen. Onze tapijtdoorn, voor het laden en lossen van rollen, behoort tot de standaarduitrusting van de auto en kan aan elke vorkheftruck bevestigd worden. Daarnaast hebben wij speciale hulpmiddelen ontwikkeld om de rollen staand af te leveren.

Transport van machines

Wij hebben de benodigde kennis en kunde in huis om uw machines op een veilige manier te laden, vervoeren en te lossen.

Transport van gepalettiseerde goederen

Een aantal van onze auto’s is zodanig ingericht dat ze pallets in 2 lagen kunnen laden. Dit zorgt voor een optimaal en economisch gebruik van het laadvolume en laadvermogen. Voor de aflevering van gepalettiseerde goederen wordt onder andere gebruik gemaakt van elektrische palletwagens.

Transport van gevaarlijke stoffen

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam wanneer het gaat om het rijden met gevaarlijke stoffen. Ze vervoeren de gevaarlijke stoffen volgens de wettelijke regels en eisen van het ADR en zijn in het bezit van een ADR-certificaat.

Distributie binnen 24 uur
Distributie binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur? Wij beschikken over een 24-uurs distributie netwerk binnen de Benelux. Met uitzondering van enkele postcodegebieden.

Bij vragen kunt u ons 24/7 bereiken
Bij vragen kunt u ons 24/7 bereiken

Heeft u een vraag over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van transport en/of opslag? Bel of mail ons en wij reageren direct!

Retourlogistiek
Retourlogistiek

Ook nemen wij binnen de Benelux en Duitsland vloeren retour ter verwerking als grondstof. Wij zijn in het bezit van de benodigde vergunningen.

Warehousing
Warehousing

Ook voor de opslag van uw goederen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons warehouse beschikt over 6250 m2 aan (verwarmde) opslag.

Milieu – CO2 reductie

In 2011 hebben wij een programma opgestart om de CO2uitstoot te reduceren. Onze doelstelling is om de uitstoot met gemiddeld 5% per jaar terug te brengen. Inmiddels voldoen al onze auto’s aan de Euro 5 of 6 norm.

Duurzaam op de weg

Wij zetten ons in voor een milieuvriendelijker en groener wegtransport. Middels het certificaat Duurzaam op de weg kunnen we als transportbedrijf écht zeggen dat we duurzaam bezig zijn.